četvrtak, 24 oktobar 2013 17:04

A oko mu ovoooliko!

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

zander recordKada pogledamo ulove koje smo za 10 godina objavili u "Trofeju" mozemo slobodno reci da ni u jednom od 100 brojeva ovakav "rekord" nismo imali. Ne da nismo hteli, ili imali ovolike ulove, ne - upecali ste i vece, ali vi ste pošteno napisali koliki su. Dobro de, bilo je par sumnjivih, i jos par "debelo naduvanih" težina, ali sve u svemu - nismo lagali. To jest, slagali smo u granicama (ribolovačke) tolerancije.

Ali ovo je laž nad lažima! Ni manje ni više nego 18,2 kilograma!!! Istina, "rekorder" se ograđuje i kaže da je vaga bila stara, pa možda greši jedno 200 grama. Hehehe, 200 grama, ajde?! Nama u redakciji se čini da je ta vaga toliko stara da "greši" bar jedno 6-7 kila, ako ne i svih 8.

Dužina ovog smuđa je 98 cm. Očigledno da ribolovac zna da se dužina teže može sakriti, a težina lakše. Svoj ulov je poslao redakciji za učešće u nagradnoj igri. Nikada nam neće biti jasno kako se neko zbog par varalica (u ovom slučaju je bilo 5 kašika) može tako jeftino prodati - pa svi vide ko je ribolovac, vide koliki je smuđ, a iz teksta još saznaju ko je taj "majstor udice", kako se zove, i odakle je.

E sad, u redakciji nisu vesla sisali, pa su se ogradili. Kažu da nemaju mogućnost da provere ulov, pa im ostaje da autoru poveruju na reč. Naravno, znaju oni sa čime imaju posla, pa kažu: "Ekstraordinarni slučaj", hehehe.

Inače, fotografiju smo preneli iz jednog ruskog časopisa, koga nam kolege iz te redakcije redovno šalju. Ribolovac je Rus, a ime i prezime "rekordera" zaista nije bitno. Ali nadimak jeste - sigurni smo da će ga kolege prozvati "Baron Minhauzen"!

Braća Rusi - ko Rusi, navikli na sve "baljšoje", pa su im i lažovi takvi.

Evo vam fotografije, pa procenite sami. Želeli bi da pošaljete komentar sa vašom procenom koliki je ovaj smuđ stvarno. Mi u redakciji šacujemo, ali više očiju bolje vide.

"Trofej"

smudj rus veci

Lajkuj nas na Facebook-u