utorak, 29 oktobar 2013 22:46

Samsung GALAXY S4 zoom - Fotoaparat i telefon 2 u 1

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Glavna odlika GALAXY S4 zoom je revolucionarna funkcija Zoom Ring, koja omogućava da se na jednostavan način pristupi svim ključnim funkcijama ovog uređaja kroz intuitivni kontrolni sistem. Ova funkcija uključuje razmenu fotografija u toku poziva, što omogućava korisnicima da snime fotografiju i direktno je pošalju osobi sa kojom trenutno razgovaraju. Zoom Ring takođe obezbeđuje trenutni pristup funkcijama za brzo otvaranje aplikacija i prečica, što olakšava upotrebu i zamenjuje tradicionalno ručno uveličavanje digitalnom kontrolom koja je jednostavna za upotrebu.

GALAXY-S4-zoom-2Za fotografske rezultate koji nemaju premca među pametnim telefonima, GALAXY S4 zoom nudi 10x optički zoom sa BSI CMOS senzorom od 16 megapiksela, optički stabilizator slike i ksenonski blic, dajući svaki put prelepe, živopisne fotografije. Široki spektar funkcija obezbeđuje ljubiteljima fotografije da svaki put snime izvanredne slike, bez obzira na njihov nivo stručnosti. Funkcija Photo Suggest koristi GPS da utvrdi tačnu lokaciju fotografa, prikazujući kao inspiraciju fotografije koje su snimili drugi fotografi na istom tom mestu, a može i da obezbedi uputstva za pronalaženje obližnjih mesta sa najboljim pogledom na okolinu. GALAXY S4 zoom takođe ima i Samsungov popularni pametni režim rada, Smart Mode, koji omogućava korisniku da izabere neki od prethodno programiranih režima rada kako bi snimio najbolju moguću fotografiju. Smart Mode Suggest ocenjuje okolinu i predlaže najbolja podešavanja za Smart Mode koja će omogućiti korisniku taj savršeni snimak.

Kao neko umetničko delo, Photo Signature omogućava da se fotografija obeleži, tako da je fotograf pravilno potpisan na fotografijama koje je snimio. Kada se kreiraju, potpisi mogu da se dodaju na fotografije ručno pomoću jednog pritiska na dugme ili da se automatski dodaju na fotografije u trenutku snimanja, što je možda najkomfornije za rad.GALAXY-S4-zoom-4

Uz fotografske sposobnosti, GALAXY S4 zoom ima mnogo drugih zabavnih funkcija, uključujući novi Samsung Hub, jedinstvenu destinaciju za najnoviju muziku, video snimke, knjige i igrice, dok Group Play omogućava korisnicima da, putem bežične mreže, razmene nove pesme ili igrice tako da cela grupa može zajedno da ih sluša ili igra. 

Kao što je slučaj i sa GALAXY S4, GALAXY S4 zoom koristi Android Jelly Bean 4.2 dok najnovija tehnologija povezivanja LTE omogućava neverovatno brzo 4G LTE slanje ka internetu i razmenu dokumenata u pokretu. GALAXY S4 zoom takođe donosi Touchwiz korisnički interfejs osetljiv na dodir, koji omogućava prilagođavanje različitih aspekata uređaja sopstvenom ukusu, Story Album za sakupljanje slika i video snimaka u jedan vremenski uređen sled koji je lako podeliti sa drugima, dok Samsung Link služi za čuvanje slika na laptop ili tablet računarima. Alternativno, slike mogu da se sinhronizuju u postoru za masovno čuvanje podataka na internetu preko HomeSync aplikacije, dok odštampani primerci mogu da se naruče direktno putem uređaja, pomoću Blurb* funkcije.

GALAXY-S4-zoom-3GALAXY-S4-zoom-6

Lajkuj nas na Facebook-u