sreda, 04 oktobar 2017 13:23

Ferrari SF70H - zver Formule 1

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ferrari SF70H je zver od bolida. Oznaka označava: SC - Scuderia Ferrari, 70 (godina od pojave prvog Ferarija) a H je hybrid. Ali zašto je zver? Pa kad Red Bull kopira aerodinamička rešenja sa ovog bolida sve je jasno. No, iako Mercedes ima mnogo veće šanse da osvoji obe titule 2017. ovaj Ferrari je zbog svega što se odigravalo u toku sezone u centru pažnje. Stoga vas na vreme upozoravam: bude li kojim slučajem Fetel šampion cena će mu biti ogromna jer će „tifozi“ dok dlanom o dlan pokupovati sve replike. Stoga jedva čekam da replika stigne u Dexy Co – prvi kupac sam ja!

5-fetel-2017

Kada je Burago dobio licencu za Ferrari bilo je mnogo skeptika i žal što Hot više nema prava na licencu. Među njima sam bio i ja, jer je nama kolekcionarima Burago (tačnije Bburago) bio nekako pre sinonim za automobile-igračke neko za kolekcionarske replike. Međutim...

70-1

70-2

Pogledajte fotografije replike u razmeri 1:18. To nije igračka za decu, nego za odraslu decu – kao što sam ja. Jer detalja ima taman koliko treba da ne bi replika imala astronomsku cenu. Evo još fotografija i detalja...

70-3

70-4

70-5

70-6

Tu je sve! Samo znajte: replike Formule 1 su obično skuplje nego replike klasičnih automobila zbog enormnog broja nalepnica sponzora, plus što ovi novi „aero“ bolidi imaju više krila i zakrilaca nego avioni.

70-7

70-0

Što se tiče pakovanja i ambalaže, vidite na fotografijama, a za mnogo detaljnije informisanje o replikama iz Racing serije kliknite OVDE gde sam vam već prikazao jedan Buragov Ferrari u razmeri 1:18. Eto, to bi bilo ukratko predstavljanje replike bolida Formule 1 koju s nestrpljenjem očekujem u Dexy Co prodavnicama, a na vama je da se odlučite čiji ćete bolid: Fetelov, Kimijev – ili oba.

Kolekcionar

Lajkuj nas na Facebook-u