utorak, 22 oktobar 2013 13:14

Novak sezonu završava u Santjagu

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Novaka Đokovića do kraja 2013. godine očekuju nastupi na još dva turnira, kao i učešće u finalu Dejvis kupa, objavljeno je na sajtu najboljeg srpskog tenisera.

nole orig

Prvi od njih je poslednji masters sezone, od 28. oktobra do 3. novembra u Parizu, gde Đoković brani samo 10 ATP poena, pošto je prošlogodišnje takmičenje završio u drugom kolu.

Nakon Pariza sledi Masters kup od 4. do 11. novembra u Londonu, koji će okupiti osmoricu najboljih svetskih tenisera tokom poslednjih 11 meseci. Đoković je prošle godine svojoj kolekciji dodao drugi trofej Masters kupa savladavši u finalu Švajcarca Rodžera Federera (7:6, 7.5), tako da će braniti maksimalnih 1.500 poena.

Vrhunac sezone rezervisan je za finale Dejvis kupa, od 15. do 17. novembra u Beogradskoj areni, gde će reprezentacija Srbije u svom drugom finalu na ovom takmičenju ugostiti selekciju Češke.

Dan nakon finalnog meča Dejvis kupa Đoković će otputovati u čileansku prestonicu Santjago, gde će sa Špancem Rafaelom Nadalom 20. novembra odigrati egzibicioni meč.

Lajkuj nas na Facebook-u