utorak, 22 oktobar 2013 12:20

Mi znamo gde je riba, a Vi?

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Eagle sonarU celom moru ponuđenih fishfindera ponekad je teško odabratri onaj pravi. Svi proizvođaći nude “pravu stvar”, ali tek retki fishfinderi su zaista pouzdani i služe svojoj svrsi u potpunosti. Prikaz ribe na displeju uređaja ne znači da je to riba, možda se radi o drugačijoj temperaturi vode, ili salinitetu, nekom drugom predmetu... Puno je uticaja koji stvaraju pogrešnu sliku pod vašim brodom. Primena vrhunske tehnologije i korištenje pouzdanih i sigurnih sondi Eagle fishfindere izdiglo ih je iznad standarda klasičnih i smestilo u sam vrh kvaliteta. Ali se otišlo i korak dalje: veliki izbor funkcija koje indirektno pomažu u lociranju ribe, kao i mnoge dodatne funkcije, stvorili su image Eagle fishfindera kao jednog od najpouzdanijih i svakako “best buy” uređaja. Dva Eagle sonara u klasi fishfindera koji po kvalitetu a pristupačnoj ceni spadaju u vrh ponude uređaji su:

Eagle Cuda 168

Sa ovim uređejem ribarenje kako profesionalno tako i rekreativno postaje užitak. U rasponu fishfindera sa monohromatskih (crno-belim) prikazom, on zauzima vodeću poziciju. Preglednost je izuzetna zahvaljujući displeju 10,2 cm i rezoluciji 168x132, sa 4 nijanse sive boje pomoću kojih lako određujete strukturu dna. Kada govorimo o Eagle Cuda 168 govorimo o izuzetnoj sondi snage 100w RMS frekvencije 200 kHz i pojasa koji pokriva do 60°, a koja detektuje ribu do dubine od 183m. Zahvaljujući dobrom i preglednom softweru upotreba uređaja je veoma jednostavna.

Eagle FishEasy 245 DS dual frequency

Za razliku od predhodnog ovaj fishfinder svojim karakteristikama zadovoljava sve potrebe i zahteve profesionalnih ribolovaca. Poseduje displej velićine 10,2 cm izuzetne rezolucije 240x160 pixela, s 4 nijanse sive boje, pa je struktura dna i ribe toliko prepoznatljiva da greškama kod ovog uređeja nema mesta. Svaki ribolovac bi poželeo ovaj uređaj jer poseduje jednu od naboljih sondi na tržištu, sa frekvencijama 83 i 200kHz, izuzetne pokrivenosti od 60° do 120° (na crtežu), snage 188W RMS i dubine 300m, što je dovoljan dokaz o kakvom se uređaju radi. Sa unapređenim softwerom na kome možete videti i veličinu ribe, te sa već navedenim performansama, ostaje Vam samo da se prepustite uživanju. Bistro!

U Trofeju broj 98 možete saznati gde se mogu kupiti sonari i brodska elektronika Northstar, Eagle, Navman.

Trofej Eagle

Lajkuj nas na Facebook-u