utorak, 22 oktobar 2013 12:26

Princ od Velsa i Hardy

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Trofej Hardy homePrinc od Velsa je potvrdio svoje podržavanje proizvođača ribolovačkog pribora iz Northumbriana "Hardy & Greys Ltd." obnavljanjem Kraljevskog ovlašćenja na još pet godina.

Ova čast je dodeljena kompaniji Hardy zbog njenih proizvoda za ribolov. Pribor za ribolov vrhunskig kvaliteta proizvodi se u Alnwick-u već 120 godina i poznat je u celom svetu po svojim odličnim performansama i pažnji koja je obraćena na detalje.

Zamenik direktora kompanije Ričard Modslej kaže da je obnova ovlašćenja od strane Princa od Velsa odgovarajuće priznanje svima onima koji su naporno radili - i nastavili tako da rade - i obezbedili Hardiju vrhunsku reputaciju u svetu ribolova.

On je dodao: "Nama je drago što nam je Prins od Velsa ukazao čast i obnovio njegovo Kraljevsko ovlašćenje za naš Hardy ribolovački pribor. Mi konstantno poboljšavamo postojeće proizvode i razvijamo nove da bi nas održavali u vrhu dizajna i inženjerstva i Kraljevsko odobrenje je lepo priznanje truda svih uključenih u to."

Kraljevsko ovlašćenje je znak raspoznavanja za ljude ili kompanije koji se redovno snabdevaju robom ili uslugama barem na pet godina od izvesnih članova Kraljevske familije. Ovaj pribor je oduvek smatran markom koja poseduje kvalitet i najviše odlike, i kao takav je visoko nagrađivan. Hardy je jedini proizvođač ribolovačkog pribora u Engleskoj koji ima Kraljevsko ovlašćenje Princa od Velsa. Dozvoljeno je da amblem Kraljevskog naoružanja stoji zajedno sa rečima "Postavljeno od strane" na našem kancelarijskom materijalu, zgradama, vozilima, reklamama i pakovanjima.

Princ od Velsa - poznati ljubitelj pecanja - prvi put je Hardiju dao ovlašćenja 1980. godine ali saradnja sa kraljevskom lozom idu još dalje u prošlost.

Ova kompanija je počastvovana sa ni manje ni više nego sedam Kraljevskih ovlašćenja i devet Kreljevskih patronata tokom svoje duge istorije - u početku odobrene od strane Imperatora Nemačke 1890. godine, pa od glavešina Španije, Češke, Danske i Švedske kao i od strane raznih Britanskih monarhija.

Ipak, snabdevanje Kraljevskih familija našim proizvodima nije uvek bilo jednostavno.
Kada je Kraljica Italije – vešt ribolovac - naručila četiri Hardy štapa 1918. godine, vršen je pritisak da se oni isporuče pre kraja pecaroške sezone preko ratom zahvaćene Evrope. Ona je bila ushićena kada su joj štapovi stigli u savršenom stanju u roku od dva meseca od naručenja!

Hardijevi rekordi u inovacijama i reputacija je stečena kao zaveštanje bogatstva i iskustva eksperata u Hardiju. Tri generacije Hardijevih pecaroša su pretvorili kompaniju u svetskog lidera, počevši sa Džonom Džejmsom Hardijem koji je postao svetski šampion u mušicarenju. Njegov bratanac "LR" je postao najslavniji mušicar današnjice i tradicija je nastavljena sa Džejmsom Hardijem, unukom osnivača Vilijama, koji je držao 25 nacionalnih britanskih profesionalnih rekorda, deset britanskih profesionalnih rekorda novajlija i bio je trostruki svetski šampion u izbačaju. On se povukao iz kompanije 1992. godine.

 

Lajkuj nas na Facebook-u