utorak, 22 oktobar 2013 23:59

Supertest - Shimano Stella zauvek

Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

trofej stella feSkoro dve decenije jedna mašinica stoji usamljena, izdvojena na vrhu - Shimano Stella. Od svog nastanka početkom devedesetih pa do danas preživela je nekoliko reinkarnacija, ali je svaki model postao sinonim za ekskluzivnost i kvalitet.

Braća Rusi smatraju da je to najpopularnija mašinica na svetu, čak i u siromašnijim zemljama (u "tranziciji"), iako se može postaviti pitanje: "a Twin Power"?. No, sigurno je da svako ko poseduje odlični Twin Power mašta o Stelli, jedino što ga sprečava da pređe u tabor ekskluzivnih je cena. Iako ni Twin Poweri više nisu tako pristupačni.

Rusi su "stavili pod lupu" Stellu 4000 FE i objavili stručan super test koji će, verujemo, interesovati i mnoge od vas.  Pogledajte obavezno, ako nešto i ne razumete tu su brojne fotografije koje već same po sebi dovoljno govore. A tu je i rogobatni prevodilac zvani Google, pa se snađite. Jeste da ruski ima više padeža od engleskog, ali je neuporedivo bogatiji jezik - taman koliko je neophodno da bi se opisala lepotica Stella.

10 stella 1

10 stella 36

Lajkuj nas na Facebook-u